ΑΤΕΛΙΕ

To Street Atelier είναι ένα δημιουργικό agency που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με χρόνια εμπειρίας και εξιδεικευμένες δεξιότητές στο Graffiti / Street Art και New Conteporary Art, αναλαμβάνουμε οποιουδήποτε μεγεθούς project, προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια, από τις αρχικές ιδέες μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Το αντικείμενο μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ενα πλήρες φάσμα καλλιτεχνικών υπηρεσιών με υλικά την street κουλτούρα, φρέσκες ιδέες, ταλαντούχους καλλιτέχνες και το πάθος μας για καινοτομία.

Παρέχουμε αυθεντικά έργα τέχνης, προτείνουμε καινοτόμες ιδέες στην ζωγραφική κτιρίων, στην διαφήμιση και την τέχνη σε δημόσιους χώρους.

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα εφαρμοσμένων και καλλιτεχνικών υπηρεσιών για εμπορικές, ιδιωτικές και δημόσιες δραστηριότητες κυρία σε Ελλαδα, Ευρώπη και Βόρεια Αμερική.

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους καλλιτέχνες για να δημιουργήσουμε μοναδικές εγκαταστάσεις τέχνης, εμπειρίες και ειδικές διακοσμητικές υπηρεσίες.

Αν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας να συζητησουμε για το πώς μπορούμε να επιμεληθούμε το επόμενο δημιουργικό σας project.

Είμαστε έδω για να υλοποιήσουμε μοναδικές ιδέες για το όραμα σας.